Friday, November 1, 2013

Pesan Syeikh Zainul Asri @ umat Islam @ Sungai Limau

Di kalangan ulama yang murshid dan kasyaf dikatakan Pulau Pinang bakal tenggelam sebelum hari kiamat. Perkara ini bukan sahaja didedahkan oleh Syeikh Zainul Asri tapi oleh ulama lain. Bagai diatur Allah, semalam di masjid Jelutong Pulau Pinang berlangsung syarah Syeikh Zainul Asri. dan berikut adalah intipati syarahnya yang bertajuk Umat Islam Akhir Zaman
 

 
Menurut beliau bukan sahaja factor geografi yang menyebabkan Pulau Pinang mudah tenggelam atau dilanda Tsunami (tsunami dari Acheh hanya memerlukan 1 jam untuk saapai ke Pulau Pinang) namun sebahagian dari Pulau Pinang terutama Tanah yang ditebus semula berada di bawah paras laut. Selain itu Syeikh Zainul Asri mengatakan bahawa di Pulau Pinang ugama Islam terpinggir. Tenaga dzikir orang Islam kurang  untuk menghalang bencana.

Perkara bumi yang berkah dengan doa para wali dan ulama memang dititikberatkan malah menjadi amalan para Pemerintah memuliakan para wali untuk memberkahi tanah jajahan mereka. Rujuk artikel saya terdahulu dalam Minyak di Brunei dan Tongkat Tok Paloh. Malah saya pernah ketengahkan dalam artikel terdahulu bahawa bagi menghalang bencana ustaz saya yang mengkaji Al Quran pernah  berpesan kepada kami bahawa dalam sesebuah negeri perlu ada 10 percent populasi rakyatnya yang hidup dengan cara abid supaya bumi tersebut BERKAH dan aman dari bencana.
 
 
Pulau Pinang bukan sebuah negeri yang berkah. Sebenarnya Pulau Pinang dikatakan telah dirancang British menjadi pusat penyebaran Freemason. Memang terdapat Lodge Freemason di Pulau Pinang. Dengan pertukaran  kepimpinan dari Kerajaan yang kafir Zimmi Gerakan yang maseh menghormati ugama Islam kepada Kafir harbi yang merosakkan umat Islam dengan polisinya yang condong kepada Kristianisasi, ia mempercepatkan lagi objektif British menjadikan Pulau Pinang Pusat penyebaran Freemason. Seperti dimaklumkan Syeikh Zainul Asri, Pulau Pinang memang telah ada dalam perancangan ad dajjal di akhir zaman minit  rujuk 40 dan 42:10. 
 
Malah bukan secara kebetulan Ketua Menteri Pulau Pinang sekarang adalah salah seorang ahli keluarga Illuminati .......Terjemahan kasar dari artikel asal berbahasa Inggeris yang saya ambil rujukan di bawah "Ada 13 keluarga yang membawa bloodline Illuminati , dan salah satu darinya ialah keluarga Li. Di Malaysia panggilan Li di tukar kepada Lim seperti Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng dan di Singapura Lee. Ramai yang tak tahu Lee Kuan Yeu serta Lim Kit Siang adalah sepupu".

"  Ever since its formation, DAP has one member who happens to be a relative of PAP leader Lee Kuan Yew. His name is Lim Kit Siang, and in the early years when Lee Kuan Yew was studying in a High School in Batu Pahat, Lim Kit Siang was also schooling there and stayed with Lee Kuan Yew and his family (the historical fact about Lew Kuan Yew’s stay in Johore has been deleted from Singapore texts. So don’t bother yourself seeking verification. If you need corroborative evidence, ask the old folks at Batu Pahat).

I guess you can already guess where I am going with this. Yes, Lee Kuan Yew and Lim Kit Siang are related or at least as close as a relatives as can be. It’s already known in public that Lee Kuan Yew was   Lim Kit Siang‘s mentor  "
Afterdarkwrites-chapter-9-three-stooges. Lagi dari artikel tersebut:
 
"There are currently 13 families bloodlines of the Illuminati namely;
1. Astor,
2. Bundy,
3. Collins,
4. DuPont,
5. Freeman,
6. Kennedy,
7. Li,

8. Onassis,
9. Reynolds,
10. Rockefeller,
11. Rothschild,
12. Russell, and finally
13. Van Duyn Bloodline"   rujukan penuh diambil dari sumber  afterdarkwrites.blogspot.com/2012/03/chapter-9-three-stooges. dan http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/li.htm
 
Syeikh Zainul Asri juga memaklumkan bahawa buat waktu ini pemerintahan Ad Dajjal dah berpindah dari Britain ke Amerika Syarikat. Pemusnahan umat Islam dijalankan oleh Amerika sekarang sejak peristiwa 9/11 -rujuk minit 50:10...
 
Komen pribadi saya - kita perlu  ingat kembali party mana yg terima DANA dari AMERIKA semasa PRU13? Dan agenda ad dajjal rujuk  dajjal-illuminati-freemason.....

Dalam syarahnya semalam, Syeikh Zainul Asri juga menerangkan bahawa sejak tahun 2010 peralihan pemerintahan ad dajjal  dr Amerika kepada Israel ...makna Yahudi akan memerintah dunia, nauzubillah
 
Rujuk Regime Change PRU13 dan kenapa Amerika Syarikat beriya riya membiayai dana Pakatan semasa PRU 13
 
 
Para 3 diterjemah ; Amerika Syarikat melihat Pemimpin UMNO yang memerintah Malaysia sebagai DEGIL dan mereka membiayai Pemimpin Pakatan  melalui NED dengan harapan PAKATAN akan berkuasa dan menjalankan agenda Amerika.


Kembali kepada situasi dalam Negara, dalam demam PRK Sungai Limau, kenapa DAP beriya berkempen di Sungai Limau Kedah?
 
Kenapa DAP beriya riya nak ketuai kempen di Sungai Limau? Ke manakah saluran maklumat yang diintip Amerika disalurkan untuk memastikan kepimpinan yang Amerika sukai memenangi PRU dan PRK? Jelas Pakatan , terutama DAP dan PKR menjadi jagoan dan tunggangan Amerika. Di mana letaknya PAS sebuah party yg menjenamakan dia Islam dalam hal ini? Mahukah kita umat Islam menyokong party PAS yang terang terangan membantu agenda musuh Islam?

 Amerika Syarikat mengintip dari kedutataan di Kuala Lumpur...untuk siapa?
 
 
 
Jadi kita fahamlah sekarang kenapa DAP dan PKR beriya riya menolong PAS di Sungai Limau. Satu undi kepada komponen Pakatan (PAS) adalah satu langkah ke belakang umat Islam kerana telah merosakkan kedaulatan Islam dan pemerintahan Islam  di Malaysia.
 
Pesan Syeikh Zainul Asri lagi , di akhir zaman nanti hanya tenaga NUR yang terbit dari hati mereka yang hafaz 10 ayat pertama Surah Al Kahfi dan 10 ayat terakhir Surah Al Kahfi  sahaja yang dapat membezakan Ad Dajjal , yang buruk dan jahat akan kelihatan baik sementara yang baik akan kelihatan biasa biasa sahaja.
 
 
Pesan saya kepada pengundi Sungai Limau-jangan lupa baca Surah Al Kahfi 10 ayat pertama dan 10 ayat terakhir dari Surah Al Kahfi  di hari Jumaat ini. Semoga pengundi DUN Sungai Limau dapat mengundi dengan baik dan mengutamakan  mempertahankan kedaulatan  Islam di Malaysia.
 

No comments: