Tuesday, October 16, 2012

BERSIH 4, tarikh PRU13 dan pertukaran rejim ala Illuminati

Dulu saya ada bangkitkan BERSIH 1, 2dan 3 adalah nombor sakral Illuminati/dajjal. Rakan blogger  dari Afterdark memaklumkan kaitan BERSIH 1,2, dan 4  seperti di bawah:-
 
BERSIH 1.0 = 10 / 11 / 07 > campur jadi 28 = campur lagi jadi 10
BERSIH 2.0 = 09 / 07 / 11 > campur jadi 27 = campur lagi jadi 09
BERSIH 4.0 = 03 / 11 / 12 > campur jadi 26 = campur lagi jadi 08

Jangan lupa cubaan demi cubaan untuk merosakkan keamanan negara Malaysia dan Indonesia telah dibuat pada tarikh sakral Illuminati 13 Mei! 13 Mei 1969 tercatat dalam sejarah Malaysia kerana kekacauan kaum. 13 Mei 1998 tercatat dalam sejarah Indonesia kerana kekacauan kaum. Anehnya setelah Suharto turun dari jawatan President, Indonesia mengalami proses Liberalisasi ugama hebat di bawah Gus Dur! Bukan rahsia lagi bahawa President Indonesia sekarang didokong oleh puak Liberalisime ugama iaitu Jaringan Islam Liberal! Kini putik liberalisasi ugama sudahpon ada di Malaysia. Di bawah konsep kesepakatan Pakatan Rakyat maka golongan pak lebai PAS dah merelakan MP dan mubaligh Kristian DAP masuk masjid di negeri Selangor.


 
Berdoa bersama rahib Kristian seolah mengiktiraf dan menyamakan status  ugama Kristian. Di Malaysia, Islam adalah Ugama Persekutuan Tanah Melayu di bawah Perkara 3(1) Perlembagaan Persekutuan
 
Mesej Penting dalam gambar ini  -Kristian sama taraf dengan Islam di Malaysia-inilah yang penyokong taksub PAS tak nampak! Putik Liberalisasi ugama atas nama politik!

 

 Saya juga pernah membangkitkan dinasti Lim/Lee yang merupakan Illuminati bloodlines di Malaysia dan Singapura di sini. Bukan rahsia lagi bahawa Lim Kit Siang di Malaysia adalah pemain utama 13 Mei 1969.
 
Lim adalah keluraga Illmunati bloodlines di Asia. Apakah satu kebetulan Lim Kit Sinag menjadi pemain utama 13 Mei untuk meruntuhkan Pemerintah Islam di Malaysia?
 

Dana Asing utk pertukaran rejim yang lebih pro Amerika Pro Kristian di Malaysa
Perlu diingat bahawa Malaysia adalah satu satunya negara bukan rakan kepada Illuminati saat ini di rantau ASEAN dan dunia Islam. Iraq, Mesir , Libya dan Tunisia sudah lama jatuh ke tangan Amerika. Begitu juga Turki jatuh ke tangan rakan baik Anwar, Erdogan yang mendapat sumber kewangan yang banyak dari Barat.
 
 
Tak lama lagi  Bersih 4.0 akan menjelma....pada tanggal 11-3, November 3, Maka bersiap sedialah kita....apa-apa pun boleh berlaku. Para Illuminati tidak akan senang selagi melihat negara Islam di nusantara ini masih lagi aman dan semakin makmur....Mengapa mereka memerangi kita? sebab utama adalah Islam....sedangkan Iblis sudah berjanji dengan Allah akan menyesatkan anak cucu Nabi Adam sehingga kiamat....

Perjuangan apakah yang dijuangkan? Dalam Manifesto Pakayan di  Selangor semasa PRU12 perkara 5 ialah penubuhan Jawatankuasa Antara Ugama- ini maknanya SAMARATA antara ugama-itukan yang dimahukan oleh pemimpin "Islam" ini?

Adakah kita masih lagi terselamat sepertimana gagalnya Bersih 1.0, 2.0, 3.0? Kita sendiri akan meNentukan....Sentiasa ingat pesanan Allah, orang yahudi dan nasrani tidak akan senang selagi umat Islam tidak mengikut ajaran mereka....sekiranya Bersih 4.0 gagal, semoga GAGAL, maka, mereka akan sentiasa mencari alasan lain untuk terus tumbangkan negara Islam yang masih makmur di nunsantara ini....Kita seharusnya bersiap sedia dari segi mental, fizikal, segalanya mungkin berlaku...sebagaimana orang Iraq, Libya dahulunya hidup aman dan mewah, segalanya boleh hancur dengan sekelip mata...

9-11 Illuminati dan para freemason amat menekankan dengan sihir nombor seperti mana Allah juga mempunyai nombor-nombor yang misteri dalam Al Quran. Nombor-nombor mereka tidak banyak hanya 3, 7, 9,11,13, 33, 39. Manakala misteri nombor-nombor dalam Al Quran tidak terkira banyaknya. Nombor-nombor Iluminati adalah nombor-nombor yang dipilih dan dipuja dengan mentera supaya mendapat pertolongan syaitan, iblis, jin kafir dan Dajjal supaya mendapat pertolongan mereka. Maka, sekirannya masa itu telah tiba, akan datanglah laknatullah ini bagi menjayakan segala perancangan Iblis menyesatkan dan memusnahkan manusia tidak mengira Islam atau bukan Islam asalkan cucu cicit Adam dan Hawa.

Perancangan jahat Illuminati juga berkisar dalam nombor-nombor tersebut. Ia memudahkan kita sebagai umat Nabi Muhamad SAW agar sentiasa berwaspada dan berjaga-jaga dengan permainan Dajjal.

9-11 - Tragedi runtuhan World Trade Center telah memberikan impak yang amat besar pada umat islam sedunia. Sudah tentu masa itu telah disihirkan.

Tragedi World Trade Centre (WTC) 11 September 2001 mungkin tidak akan pernah dilupakan dalam sejarah dunia.Konon kabarnya kejadian ini sudah diramal ratusan tahun sebelumnya oleh peramal Nostradamus. Namun ternyata ada misteri lain di sebalik peristiwa ini, misteri angka 11. Mungkin bermula dari kedudukan menara kembar yang menyerupai dua buah angka satu (11) atau mungkin peristiwa ini terjadi di tanggal ke-11.Berikut alalah misterinya.......

Misteri yang menghubungkan tokoh/tempat dengan angka 11 :

1. New York City memiliki 11 huruf.
2. Afghanistan memiliki 11 huruf.
3. Ramsin Yuseb ( pengganas yang menyerang WTC ) memiliki 11 huruf.
4. George W Bush memiliki 11 huruf.
5. WTC membentuk angka 11.

1. New York adalah negara bagian ke 11.
2. Pesawat pertama yang melanggar WTC memiliki nombor penerbangan ke 11.
3. Pesawat itu mengangkut 92 orang penumpang, 9+2 = 11.
4. Pesawat kedua yang melanggar WTC mengangkut 65 orang penumpang,6+5= 11.
5. Tragedi itu terjadi pada 11 September, 9/11, 9+1+1 = 11
6. Tanggalnya sama dengan Nombor Kecemasan Amerika yaitu 911, 9+1+1 = 11.

Jika fakta yang umum diatas masih dianggap kebetulan belaka, maka mari kita cuba teliti lebih dalam lagi.

1. Kejadian ini merupakan kemalangan pesawat yang ke 254, 2+5+4 = 11.
2. September 11 adalah hari ke 254 dalam tahun itu, 2+5+4 = 11.
3. Pengeboman Madrid terjadi pada tanggal 3/11/2004, 3+1+1+2+4 = 11.

Bagaimana? masih penasaran? Sebagai analisis terakhir, mari kita lakukan bersama-sama dengan data yang ada. Pertama, sila buka Microsoft Word di laptop/PC anda. Kemudian ikuti petunjuk dibawah.

1. Taip Q33 NY, ini adalah nombor pesawat pertama yang melanggar WTC.
2. Tebalkan (bold) Q33 NY.
3. Ganti ukuran font menjadi lebih besar ( 48 atau 72 ).
4. Ganti jenis font menjadi WINGDINGS 1
5. Jika anda sudah mencuba pasti anda akan terkejut melihat apa yang terjadi.

Memang susah di percayai. Akan Tetapi nyatanya 11 Adalah Angka Yang Misteri

7-11 pula adalah rangkaian syarikat yahudi yang keramat. Nombor-nombor itu telah mendapat pertolongan dari Dajjal. Sebagaian dari keuntungan 7 Eleven telah banyak menyumbang pada pembinaan negara Israel dan penghancuran Palestine.
Pelik bila orang yg mengaku "beriman" tunduk di bawah nafsu syaitan-selepas itu mengaku pula mereka adalah angel/malaikat  dalam spin ke atas idiom yg diguna oleh  Tun Mahathir

Ini bukan budaya orang Islam!Hadis Sahih Bukhari berkata " taatlah kepada pemimpin selagi dia seorang Islam"


Perhimpunan Bersih 7-9-11 atau 9-7-11 adalah nombor misteri yang mempunyai sihir yang tersendiri. Pada waktu itu dijangkakan ramai yang akan terkorban, pertumpahan darah akan berlaku. Pertembuangan antara BERSIH (Pakatan) dan PATRIOT (UMNO). Kedua-duanya akan melakukan perarakan dan demonstrasi. Bersih akan berarak ramai-ramai memperjuangkan bersih SPRM (kononnya) manakala PATRIOT adalah pemuda-pemuda yang menghalang penyokong-penyokong Bersih, juga bodoh, kerana tidak perlu melawan api dengan api maka kesemuannya akan terbakar bersama syaitan.

Masanya semakin hampir, 13 Mei akan berulang, yang pasti ramai orang-orang melayu akan terbunuh akibat persengketaan sesama sendiri. Lebih malang Bersih yang akan mati bersama dengan pejuganagan kafirun Ambiga. Astaqfirullah.
Sekirannya anda ada berniat untuk pergi berdemonstrasi. Hentikan dan halanglahlah mereka semua. Orang-orang Islam adalah bersaudara. Damaikanlah antara dua puak yang saling bertelagah. Saya harap tiada lagi puak UMNO yang biol mengikut Patriot. Sekiranya anda semua sayangkan negara biarkan sahaja demonstrasi itu berjalan. Bukan bermakna kami menyokong, tapi demi keselamatan dan menyelamatkan insan-insan umat Nabi Muhamad SAW . Bersabar adalah lebih baik dari melawan. Kami juga menjangkakan puak-puak PATRIOT yang dipimpin oleh  Khairi Jamaluddin  ini juga salah satu mainan Illuminati bagi menaikkan api kemarahan pada BERSIH. Akhirnya ketahuilah umat Islam yang akan bertumpah darah!!! Jangan sesekali terpedaya dengan permainan DAJJAL. Tak cukupkah apa yang berlaku di Mesir? Tak cukupkah apa yang berlaku di Libya? Ambillah iktibar wahai orang Islam sekalian. Bersabar adalah lebih baik dari menentang!!!

Jangan lupa imej Neo Liberalisme yang dijuangkan oleh Khairi Jamaluddin baik dari segi sosial, ekonomi dan ugama maseh menebal walaupon setelah era Tun Lah- elok sahaja dia tak dilantik lagi menjadi Ketua Pemuda UMNO kerana dia memusnahkan UMNO dari dalam. Dalam keadaan sekarang UMNO adalah pilihan terbaik umat Islam kerana kita perlukan satu kuasa politik orang Islam yang kuat mempertahankan Islam yang tegak berdaulat di Malaysia sekarang. Rakyat Malaysia belum lupa apa yang dilakukan oleh  Khairi Jamaludin semasa PRU12 sehingga Barisan gagal mendapat 2/3 majoriti Parlimen. Kita juga belum lupa dan takkan memaafkan  kelemahan yang sengaja dibuat buat oleh Hishamudin Tun Hussein yang membenarkan BERSIH dan menyebabkan anggota polis terpaksa bekerja lebih teruk untuk menjaga keamanan negara . Mereka ini, bersama Saifuddin Abdullah   wajar dikeluarkan dari barisan kepimpinan UMNO!

Nombor-nombor Dajjal yang lain 3, 7, 9,11,13, 33, 39 yang semestinya disebarkan dalam bentuk-bentuk perfileman US yang 99.9% dikuasi oleh yahudi dan syarikat multinasional pemilik asal yahudi laknatullah. Kebanyakan misteri-misteri nombor ini banyak difilemkan dengan cerita-cerita berbentuk seram yang memuja Iblis dan Syaitan atau penyiksaan manusia yang amat kejam.

Tragedi 13 Mei pembunuhan besar-besaran antara melayu dan cina berlaku dai Malaysia. Nombor 13 itu sendiri adalah nombor yang telah disihirkanUS DOLLAR banyak mengunakan nombor-nombor sihir 13, 9 , 7. Adakah ianya satu kebetulan? Setiap kali dunia menggunakan US dollar, maka setiap kali ianya membawa sekali sihir-sihir pemujaan syaitan.


3-11, 11-3 (Tarikh BERSIH 4)
Berwaspadalah....JANGAN KELUAR RUMAH, DUDUKLAH DIAM-DIAM DALAM RUMAH ANDA dan sentiasalah BERDOA PADA ALLAH. BACALAH SURAH AL KAHFI 1- 10 supaya kita dan keluarga terlindung dari musibah permainan DAJJAL. Sekirannya kita nampak poster-poster risalah Bersih, cegahlah dengan tangan koyakkan dan musnahkan SEBELUM tarikh yang telah disihirkan 9-7-11, 7-9-11


Kalau perkara ini bukan kebetulan maka dijangkakan pada 09 March 2013 akan berlaku BERSIH 5.0 yang paling disaster antara semua perhimpunan BERSIH. Ini kerana mandat BN akan tamat pada bulan April 2013 dan oleh itu perkiraan paling cantek menggunakan numerologi ILLUMINATI adalah adalah seperti di bawah.

Mari kita lihat lagi kaitan tarikh BERSIH
BERSIH 1.0 = 10 / 11 / 07 > campur jadi 28 = campur lagi jadi 10
BERSIH 2.0 = 09 / 07 / 11 > campur jadi 27 = campur lagi jadi 09
BERSIH 4.0 = 03 / 11 / 12 > campur jadi 26 = campur lagi jadi 08

 
BERSIH 5.0 = 09 / 03 / 13 > campur jadi 25 = campur lagi jadi 07

9, 3, 7, 13 adalah semuanya canteek bagi penyembah Syaitan.

Moral of the story: Pastikan kalau nak pilihanraya tu sebaiknya sebelum 2013!No comments: