Thursday, June 7, 2012

BERTAM K Pop - surat maaf penaja kena masuk "Oh My English"


Sepatutnya ringkas dan berbunyi:

"We  regret the incident that has caused unnecessary embarrassment  to Pakatan Rakyat. As the sponsor for the event,  we  wish to apologise for the indecent attire worn by the performers. Please accept our sincere apology ".

Akhir sekali pesanan saya jika tak mahu tanggung risiko, tulislah dalam Bahasa Kebangsaan iaitu Bahasa Melayu untuk menerangkan maksud yang tersirat dan tersurat

4 comments:

Anonymous said...

apa yang nak expect..

orang cina perasan je lebih konon paham and reti english

padahal berterabur.lepas tu mendabik dada kononnya international sebab cakap english.

yang orang melayu plak dok kagum rasa rendah diri tak kena tempat konon orang cakap dan tulih english tu hebat belaka

suwey je sekor sekor

Anonymous said...

Ini semua perangai yahudi israel...bom dan bunuh dulu lepas tu baru minta maaf - Kesilapan tak disengajakan.....
FUCK YOU ALL PAKATAN...!!!!

Anonymous said...

company sdn. bhd..... tapi letter head takde .... lain mcm je.... ntah2 company kroni yg ditubuhkan selepas PRU12 utk kaut duit buat event, pastu claim yg melampau2.... check tgk ....

anti bohmau said...

ABG,

this is a typical so-called general manager cum personal secretary cum knowledgeable to every little thing in opposition party! pathetic sense of language!! bet he'll present worse in Bahasa Malaysia!! where does this type belong to, actually? tiongkok?