Monday, July 25, 2011

13 May Modus operandi digunakan untuk menyerang Malaysia masa kiniZulkifli Nordin mendedahkan Modus Operandi Pembangkang SAMA dengan pelaksanaan mereka semasa Rusuhan Kaum 13 May 1969- Modus Operandi  yang digunakan dan pemain utama adalah SAMA berdasarkan  National Operational  Council Report 1969 (NOCR)

Untuk makluman berdasarkan NOCR , Pemain utama semasa 13 May adalah Lim Kit Siang yang mana sekarang memegang jawatan penting dalam party DAP. Begitu juga anaknya Lim Guan Eng sudah memegang jawatan penting sebagai Ketua Menteri di Pulau Pinang.

Semasa 13 May 1969 laungan "Bunuh Melayu" dibuat. Maka hari ini lanjutan Modus Operandi itu ialah anaknya LGE yg secara kebetulan menjawat jawatan Ketua Menteri Pulau Pinang dari tahun 2008-2011 telah banyak menginiayai banyak peniaga orang Islam tak kira Melayu atau India Muslim rujuk di DAP+Menganaiya+Peniaga+Melayu, bantahan justifikasi meroboh gerai di penang-isu-new-lane

.

Modus operandi lain yang menyerupai 13 May 1969 adalah menyahsensitif kepercayaan orang awam ke atas institusi DiRaja (derhaka kepada Raja dan sengaja tak mahu memakai songkok yg mana sebahagian pakaian rasmi DUN), Kehakiman (kes fitnanh DS Najib membunuh Altantuya, Surat Akuan Sumpah palsu Balasubramanian), Polis (BERSIH, kes adik Amirul), SPRM( kes Teoh Beng Hock), Tentera (Kapal Selam), mencabar Perlembagaan Persekutuan (isu biasiswa dan hak istimewa Melayu), mengaibkan Menteri (Nazri Aziz- terkini Rais Yatim yg telahpon memenangi kes saman malu RM 400,000 ke atas seorang blogger pro pembangkang)

Sehubungan dengan itu Zulkifli Nordin meminta Kerajaan menubuhkan Suruhanjaya DiRaja terhadap KESELAMATAN DALAM NEGARA masa ini!.

Lihat lagi pendedahan Zulkifli Nordin di Parlimen dalam video di bawah:

1 comment:

Kulaan Niring said...

Salam perjuangan. Saya telah link blog tuan ke blog saya. Harap dapat follow & link juga blog saya ke blog tuan. Terima kasih.

http://kulaanniring.blogspot.com